Keuken

De keuken is 7 dagen per week geopend:

Lunch:

11.00 – 16.00 uur (maandag t/m zondag)
o.a. div. broodjes (vanaf € 4,50), yoghurt met muesli/honing/vers fruit (5,50), wentelteefjes (€ 6,50), BLT (€ 6,-), uitsmijter (vanaf € 6,-), roerei met champignons en tomaat (€ 6,-), (hete) tosti (vanaf
€ 4,-), hamburger (€ 14,-), omelet (vanaf € 6,-), salade (€ 8,50), 2 kroketten met brood € 6,50), gegrilde kip banh mi (€ 6,50), lekkerbekje van heek (€ 6,50)

(Borrel) hapjeskaart:

11.00 – 22.00 uur

o.a. Bitterballen (€ 5,-), calamares (€ 5,-), vegetarische loempia’s (€ 5,-), garnalen kroketten (€ 5,50), kaasstengels
(€ 5,-), ossenworst (€ 4,-), worst van Brandt & Levie
(€ 8,50), kaas (€ 4,-), brood met tapenade, aïoli of kruidenboter (€ 4,50), leverworst (€ 4,-), gamba’s (€ 8,-), soep van de dag (€ 5,50)

huisgemaakte taarten:

diverse taarten vanaf € 4,-

bloemen tekening

Diner:

17.30 – 22.00 maandag t/m zondag

diverse voorgerechten:
o.a. soep van de dag (€ 5,50), worst van Brandt & Levie (€ 8,50), gamba’s, 6 oesters (€ 12,-) (seizoensgebonden)

dagelijks wisselende kaart:

  • visgerecht (€ 18,-)
  • vleesgerecht (€ 18,-)
  • vegetarisch gerecht (€ 16,-)
  • dagschotel (€ 11,-)

vast op de kaart:

  • biefstuk (€ 19,-)
  • kaasfondue (€ 15,-)
  • hamburger (Black Angus) (€ 14,-)

 

wij serveren scharrelvlees

vanuit middenstuk naar achteren

menuborden